badestrande, klinter, skove, skøn natur, frisk luft,

og godt vejr, så har du alt du kan ønske dig.

Som det første af 3. Krydstogtskibe ankom Fred. Olsen Cruise Lines’ ”Braemar” mod Hundested søndag den 8. Maj 2016

Her ses nogle fotos fra besøget, klik på et foto for stort billede og tekst. Klik på FOTOS for at se en fotoserie.  Eller på VIDEO

Hjertelig velkommen til passagerer fra krydstogt skibene som til alle der er kommet til byen for at opleve såvel byen som krydstogt skibene.

Hvis der er brug for en oversigt over havnen så klik her på HAVNEOVERSIGT, og for andre praktiske oplysninger klik OPLYSNINGER


Warm welcome for passengers from the cruise ships as to all who have come to the city to experience both the city as cruise ships.
If there is a need for an overview of the port click here PORT MAP, and other practical information click INFORMATION

Onsdag den 18. Maj 2016 Lagde Krydstogtskib nummer to, Saga Perl II, til kaj i Hundested havn kl. 9,00 og sejler 20,00

Med 350 passagerer der ankommer til Hundested på en hverdag, er stemningen knap så intens som på en søndag med 900 passagerer.

Begge skibe blev dog modtaget på samme måde og sejlede herfra, med en kanonsalut og forhåbentlig gode minder om Hundested.

Se video fra 2. Cruise.

Se video fra 1. Cruise.    Se fotos fra 1. Cruise.


Cruise Hundested information.

Se Ketil Teisens 1. film om Krydstogtskib i Hundested Havn

Sidste besøg af krydstogtskibe, i denne omgang, var ”Braemar” der ankommer til Hundested for anden gang den 3.  August. Det blev en lige så stor succes for gæsterne, men for byen var det, som forventet, noget mere behersket med noget færre besøgende.

Se video fra 3. Cruise.